Beste hotels gelegen in het centrum van Parijs | NH Hotels (2024)

Tijdens een droomreis is goede rust noodzakelijk. Om dit te bereiken, laten we u de beste hotels met exquise accommodaties in het centrum van Parijs zien

Voor het plannen van de beste reis naar Parijs, is uitrusten in een hotel in het centrum van de stad een van de belangrijkste factoren. Dit is cruciaal als u files in de buitenwijken wilt vermijden en tijd wilt besparen om alles te bezoeken wat u aan uw reisschema wilt toevoegen. Als u in een centraal gelegen hotel verblijft, bent u op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Daarom tonen we u een lijst met de beste hotels in het centrum van Parijs.

Onze hotels in het centrum van de stad

Beste hotels gelegen in het centrum van Parijs | NH Hotels (1)

NH Paris Gare de l'Est

Het NH Paris Gare de l'Est is gevestigd aan de Rue du 8 Mai, strategisch gelegen tegenover het treinstation Gare de l'Est en op slechts acht minuten lopen van Gare du Nord. Het hotel ligt in een levendige en multiculturele wijk die bekend staat om het Canal Saint-Martin. Andere hoogtepunten zijn markten, een overvloed aan informele restaurants, trendy bars en aantrekkelijke winkels.

Het hotel is gevestigd in een prachtig gebouw uit de 19e eeuw in Haussmann-stijl met acht verdiepingen. Binnen zijn 207 stijlvolle kamers met verschillende afmetingen verdeeld over acht verdiepingen, met opties voor elke smaak.

De kamers hebben een eigentijds en kleurrijk ontwerp en veel kamers bieden uitzicht op het treinstation Gare de l'Est of de binnenplaats van het hotel. Verder biedt het hotel mogelijkheden voor zakenreizigers met vijf vergaderzalen van in totaal 152 m², uitgerust met moderne voorzieningen en veel daglicht.

Welke diensten biedt dit hotel zijn gasten?

Als een van de beste hotels in het centrum van Parijs, biedt het NH Paris Gare de l'Est veel verschillende diensten om de ervaring van de gast te verbeteren. Het hotel biedt gratis WIFI met 100% dekking plus airconditioning en klimaatbeheersing in alle ruimtes, die daardoor het hele jaar door een comfortabele omgeving vormen. Het is ook belangrijk om te weten dat dit hotel ideaal is als u samen met uw trouwe viervoeter reist, want huisdieren zijn toegestaan.

Bovendien garandeert het hotel toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit. Voor speciale gelegenheden biedt het voorzieningen voor feesten en ruimten speciaal voor evenementen.

Welke eetgelegenheden zijn er in het hotel?

Het NH Paris Gare de l'Est is een van de beste hotels in het centrum van Parijs omdat het een uitzonderlijke eetervaring biedt dankzij de ontbijtzaal en de gezellige loungebar. De ontbijtzaal serveert elke ochtend een ruime keuze, van warme dranken tot sappen, warme gerechten, croissants, gebak en lokale specialiteiten. Deze intieme en informele ruimte is ontworpen om gasten een energieke en gevarieerde start van de dag te geven.

Het ontbijt wordt geserveerd van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 10:00 uur en in het weekend van 7:00 tot 11:00 uur, met een buffet en continentaal ontbijt. De service omvat rolstoeltoegankelijke faciliteiten, kinderstoelen, roomservice en vegetarische opties.

Ondertussen is de loungebar van het hotel, op de eerste verdieping, de perfecte plek om te genieten van drankjes, wijn of een selectie snacks en snelle hapjes. Deze gezellige en vriendelijke ruimte is geopend van 07:30 tot 00:00 uur en is vooral 's avonds populair, zodat gasten de kans krijgen om te ontspannen na een drukke dag met vergaderingen of sightseeing. Het biedt een à-la-cartemenu, co*cktails, kinderstoelen voor baby's, roomservice en een wijnkaart als aanvulling op de eetervaring van het hotel.

Welke bezienswaardigheden zijn er in de buurt?

Het NH Paris Gare de l'Est ligt dicht bij verschillende prominente bezienswaardigheden, waaronder de Jardin Villemin, de Passage Brady en de kerken Saint-Vincent-de-Paul en Saint-Laurent. Bovendien ligt het treinstation Gare de l'Est gunstig aan de overkant van de straat, zodat gasten eenvoudig toegang hebben tot vervoersverbindingen. De markten van Saint-Quentin en Saint-Martin (vlakbij) bieden u de kans om de plaatselijke cultuur te proeven. Maar stel dat u zin heeft in een wandeling. In dat geval raden we u aan een bezoek te brengen aan de Opéra Garnier, het Pompidou Center en de Sacré-Cœur, die op ongeveer 30 minuten lopen liggen en verschillende culturele en historische belevenissen bieden.

Beste hotels gelegen in het centrum van Parijs | NH Hotels (2)

NH Opéra Paris Faubourg

Het NH Paris Opéra Faubourg is perfect als accommodatie in het centrum van Parijs, want het ligt aan de Rue La Fayette in het negende arrondissem*nt van Parijs (Opera). Het biedt een strategische locatie tussen Montmartre en de antiquairswijk Drouot. Rue La Fayette is ideaal voor zakenreizigers en ligt aan de noordelijke rand van het 'Silicon Sentier', waar veel grote bedrijven en techgiganten kantoor houden. Het gebied biedt diverse belevenissen, van winkelen op de historische Grands Boulevards tot het bruisende nachtleven van Pigalle.

Het hotel is gevestigd in een Haussmann-gebouw met zes verdiepingen uit 1880 en heeft 103 kamers en suites met verschillende afmetingen. Veel van deze kamers bieden adembenemend uitzicht over de Rue La Fayette en met een beetje geluk kunt u een glimp opvangen van de top van de Eiffeltoren.

Het hotel biedt diverse kamers, waaronder standaard kamers, Superior kamers, Junior Suites en Suites, die allemaal zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals airconditioning, gratis WIFI en flatscreentelevisies.

Welke diensten biedt dit hotel aan zijn gasten?

NH Paris Opéra Faubourg is een van de beste hotels in het centrum van Parijs en biedt uiteenlopende diensten om aan de behoeften van de gasten te voldoen en hen de gewenste voorzieningen te bieden. Aan de zakelijke kant is er een businesscentrum en werkruimte, evenals koffiepauzeservices, ideaal voor zakenreizigers. Op gastronomisch gebied biedt het hotel een ontbijtbuffet, roomservice en een gezellige Café-Bar om te genieten van drankjes en snacks.

De connectiviteit is uitstekend en het hotel biedt overal gratis WIFI. Wat parkeren betreft: hoewel het hotel geen eigen parkeerterrein heeft, biedt het opties op nabijgelegen parkeerplaatsen in de buitenlucht. Daarnaast biedt het hotel oprijplaten en rolstoeltoegang voor mensen met beperkte mobiliteit.

Extra diensten zijn een pendeldienst van en naar de luchthaven (tegen betaling), bagageopslag, express en gewone wasservice, strijken op verzoek en een wekdienst. De receptie is 24 uur per dag beschikbaar en het hotel biedt airconditioning, meertalig personeel en kluisjes voor het gemak en de veiligheid van de gasten.

Welke eetgelegenheden zijn er in het hotel?

De ontbijtruimte van het NH Paris Opéra Faubourg serveert elke dag het beroemde ontbijt van NH Hotels, met een gevarieerd aanbod van gezonde opties, zelfgemaakte gerechten en lokale delicatessen.

De vriendelijke sfeer en uitzonderlijke service versterken de ontbijtervaring, en het ontbijt wordt geserveerd van 6:30 tot 10:30 uur. Maandag tot en met vrijdag en in het weekend tot 11:00 uur. Het ontbijtbuffet bevat glutenvrije en vegetarische opties, plus verse jus d'orange.

De loungebar van het hotel, dagelijks geopend van 15.00 tot 22.30 uur, biedt een ontspannen en informele ruimte voor gasten om bij te komen van de drukte van de straat.

Welke bezienswaardigheden zijn er in de buurt?

Het NH Paris Opéra Faubourg biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste toeristische attracties en voldoet aan de behoeften van zowel vakantiegangers als zakenreizigers. Bezienswaardigheden zoals de Opéra Garnier en de prestigieuze Galeries Lafayette liggen op slechts 15 minuten lopen.

Als mode uw passie is, raden we u aan een bezoek te brengen aan de Boulevard Haussmann, bekend vanwege de luxe modemerken, die op slechts 10 minuten afstand ligt. Andere bezienswaardigheden, zoals het Louvre, de Place Vendôme en de Sacré-Cœur, zijn binnen 30 minuten te voet te bereiken.

Beste hotels gelegen in het centrum van Parijs | NH Hotels (3)

NH Paris Champs-Élysées

Het NH Paris Champs-Élysées ligt in het achtste arrondissem*nt van Parijs, op een toplocatie in een elegante wijk met bekende winkelbestemmingen en culturele monumenten. Het gebouw uit 1910 heeft een reputatie opgebouwd als intiem toevluchtsoord voor winkelliefhebbers en Parijzenaars op zoek naar rust.

Het hotel heeft 90 kamers met verschillende afmetingen, van eenpersoonskamers tot Junior Suites, ideaal voor allerlei soorten reizigers. De kamers zijn geïnspireerd op de traditionele Parijse stijl en hebben een perfecte combinatie van modern en romantisch, met adembenemend uitzicht.

Elk van deze ruimtes bevat een aantal moderne voorzieningen, waaronder airconditioning, thee- en koffiefaciliteiten, een flatscreentelevisie en gratis WIFI.

Welke diensten biedt dit hotel zijn gasten?

Het NH Paris Champs-Élysées is een van de beste hotels in het centrum van Parijs en biedt zijn gasten daarom het gemak van een fitnesscentrum op niveau -1, dat 24 uur per dag gratis beschikbaar is. Het is uitgerust met apparaten zoals een loopband, een elliptische machine en een hometrainer. Daarnaast beschikt de ruimte ook over gewichten en toestellen voor krachttraining. Het is de hele dag door toegankelijk voor gasten en onderscheidt zichzelf doordat het gratis is voor gasten die in het hotel verblijven, waardoor het een handige optie is om in vorm te blijven tijdens uw verblijf. Vanwege veiligheidsoverwegingen moeten kinderen onder de 12 jaar worden begeleid door een volwassene wanneer ze de faciliteiten gebruiken.

Behalve het fitnesscentrum biedt het hotel een volledig scala aan diensten om aan de behoeften van de gasten te voldoen. Van een ontbijtbuffet en eetgelegenheden in de Café-Bar en het restaurant, tot roomservice voor het ontbijt. Het NH Paris Champs-Élysées streeft er zeker naar om zijn bezoekers een complete en comfortabele ervaring te bieden, inclusief gratis WIFI in het hele hotel en parkeergelegenheid in en buiten het hotel. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over toegankelijkheid, met faciliteiten die zijn aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit en meertalig personeel.

Welke eetgelegenheden zijn er in het hotel?

Het NH Paris Champs-Élysées herbergt een restaurant met een van de beste ontbijten van de stad en is doordeweeks ook geopend voor de lunch, waar diverse gezonde en seizoensgebonden gerechten worden geserveerd. U kunt een vriendelijke service en een geweldige selectie van opties verwachten, inclusief vegetarische maaltijden.

Het ontbijt, dat elke ochtend als vers buffet wordt geserveerd, bestaat uit verse vruchtensappen, gebak, vleeswaren, kazen, fruit, yoghurt, brood en nog veel meer. Daarnaast zijn er op verzoek warme gerechten verkrijgbaar. Vroege vogels of mensen die weg moeten voordat het buffet opengaat, kunnen kiezen voor een bijzonder vroeg ontbijt.

Het restaurant Lily Wood, onlangs gerenoveerd in een eigentijdse stijl, biedt een gezellige en intieme sfeer. Het staat bekend om haar indrukwekkende ontbijt met verse en vegetarische opties en is van maandag tot en met vrijdag ook geopend voor de lunch, met een gezonde en seizoensgebonden selectie.

Het NH Paris Champs-Élysées heeft ook een loungebar, de Lily Wood Bar, die van maandag tot en met vrijdag tot 22.00 uur geopend is, waar gasten kunnen ontspannen met diverse co*cktails, wijnen, sappen en ambachtelijke bieren, gepaard met een selectie pizza's en vleeswaren- en kaasplankjes. Deze ruimte biedt de perfecte omgeving om tot rust te komen na een drukke dag vergaderen of sightseeing.

Welke bezienswaardigheden zijn er in de buurt?

Dankzij de uitstekende locatie van het hotel kunnen gasten genieten van verschillende Parijse bezienswaardigheden, zoals de Champs Elysées, de Arc de Triomphe, het Grand Palais, het Petit Palais, de Place de la Concorde (evenementenlocatie voor de Olympische Spelen van 2024) en het Elysée-paleis, de officiële residentie van de president van de Franse Republiek.

De meeste bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te voet bereikbaar en het metrostation Franklin Roosevelt, met verbindingen naar lijnen 1 en 9, ligt op slechts 3 minuten van het hotel.

Dit zijn de beste hotels in Parijs die een vlotte reis garanderen in het hart van het historische centrum. Het zijn de beste keuze als u een reis wilt zonder onderbrekingen of onvoorziene gebeurtenissen en met volop voorzieningen voor een volledige rust. Bovendien biedt elk van de opties nabijgelegen culturele monumenten die internationaal erkend zijn.

Beste hotels gelegen in het centrum van  Parijs | NH Hotels (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 5886

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.